aanbevelingen:

Paul Verstraten ontwierp niet alleen een nieuw logo voor Onvergetelijk Verleden, maar ook een website en een fantastische illustratie. Paul is als ontwerper veelzijdig en origineel. Het leukst vond ik dat hij tijdens het ontwerpproces actief meedacht en verrassende ideeën aandroeg.

Liesbeth Sparks, Historica en schrijver

“Paul is een goede grafisch ontwerper; zelfstandig, productief en creatief. Hij staat open voor de wensen van de klant maar durft ook verder na te denken en vragen te stellen. Zijn ontwerpen zijn daar een optelsom van. Ook in lastige kwesties die kunnen spelen tijdens het creatieve proces is een oplossing nooit ver. Paul is een echte teamspeler, nooit te beroerd om een klus extra te doen of even in te springen voor een collega. Met humor en rust is zijn aandeel in brainstorm sessies waardevol. Hij functioneert prima onder stressvolle omstandigheden. Deadlines worden door hem altijd gehaald en hij houdt alle belangrijke zaken van een klus in de gaten.”

Anja Pleit, Owner, Ontwerpbureau Suggestie en Illusie

“Sympathetic and involved designer. Knows how to get to the core of your business, then gives it a twist you wouldn't expect.”

Arne Dus, Owner, Stampij en Kopij

“Ik heb Paul als eerstejaars en als eindexamen kandidaat gehad. Ik heb hem gezien als een sociaal betrokken jongeman. Hij is zeer gedreven in wat hij begint. Beperkingen weet hij tot zijn kracht te keren. Als ontwerper heeft Paul een scherpe visie en weet deze kundig vorm te geven. Als collega is Paul een zachtaardig en meelevend mens, oprecht geïnteresseerd in andermans werk, goed georganiseerd en perfect in staat tot samenwerking. Ik heb er de volle vertrouwen in dat hij zijn plaats in de wereld van grafisch ontwerpen zal weten te vinden.”

Montse Hernandez i Sala, teacher, ArtEZ

 

studio pistol

06 241 409 08
paul@studiopistol.nl
linkedin

kvk: 55107583